Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mk-wellness.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
OM OS – mk-wellness

Telefon: 31 57 08 19

OM OS

Ønsker du ÆGTE Thai massage, så er det kun hos MK-Wellness & bodycare!

Rigtig hjertelig velkommen til mit helsecenter, der ligger bekvemt placeret på Jyderup med gode parkeringsmuligheder og tæt ved offentlige transportmidler.

Jeg er sikker på, at jeg har skabt de bedste rammer til at servicere mine kunder, som gerne skal føle sig tilpas og afslappet og have en oplevelse af velvære.

mk-wellness_4_800

Mit helsecenter

som er for både kvinder og mænd, omfatter dels frisørsalon, en beauty-afdeling og ikke mindst tilbud om en lang række massageformer.

Føl dig tilpas og hav det bedre

Alle har det fælles mål, at løsne op for spændinger i kroppen, afstresning, at styrke kroppens naturlige kredsløb og energistrøm, samt give dig mental ro.

Både jeg og mit personale

er professionelle, veluddannede og certificerede med mange års erfaring, så vi er parate til at give dig den bedst mulige behandling.

Gør noget for dig selv

Det er ikke ofte, man slipper forpligtelserne og den stressede hverdag for at gøre noget godt for sig selv.

Ren nydelse

Hos MK- Wellness & Bodycare, kan du ligge alt bag dig fra den travle hverdag, bare slappe af og nyde en af vores fantastiske behandlinger, lige fra Hot Stone, Thai Massage, Aroma Massage og mange andre.

Velvære og overskud

Vi giver dig en dejlig følelse af velvære og overskud, så du igen er klar til at modstå den travle hverdag.

Billeder fra klinikken

Visits: 6530

Skip to content