Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mk-wellness.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
3D Øjenbryn Permanent – mk-wellness

Telefon: 31 57 08 19

3D Øjenbryn Permanent

Tatovering af øjenbryn

Vi tilbyder nu også at lave en tatovering af nye øjenbryn. Dette kaldes også en 3D Permanent øjenbryns-tatovering.

Damer vil gerne se friske og smukke ud hele tiden, nogle er født med tynde lyse vipper og bryn, til dem tilbyder vi nu denne behandling som kaldes en mikropigmentering som fylder de huller ud som der er imellem de eksisterende hår i dit naturlige øjenbryn.

Når denne behandling udføres, starter vi med at tegne dit øjenbryn op som du så godkender inden tatovering. Denne behandling kan ikke fortrydes, så det er vigtigt at være tilfreds med skabelon inden behandling udføres.

En 3D Permanent Øjenbrynsbehandling skal ikke erstatte dine eksisterende øjenbryn, men understrege og kompensere for eventuelle mangler. Kan ikke fortrydes men glider jo netop ind i dine naturlige nuancer.

Hvad er Permanent 3D Øjenbrynsbehandling?

Det er en tatoveringsteknik der også kaldes en mikropigmentering, som består af 100% allergitestede og naturlige farver, der lægges i det yderste hudlag med sterile engangsnåle.

Holdbarhed

Denne behandlingsform holder i 3-5 år, farverne aftager stille og roligt med tiden, da disse jo netop ligger i yderste hudlag.

Behandlingen starter selvfølgelig ikke før du er helt tryg og afklaret med behandlingen.

Denne behandling koster fra 2000,- ring for yderlig information.

Visits: 1610

Skip to content